Posjetite nas u dizajnerskom studiju ljepote , u samom centru Zagreba gdje je svaki kutak isprojektiran samo za korisnika usluga. Naše osoblje ima desetogodišnje iskustvo iza sebe i posjedujemo licence majstor kozmetičar, majstor pediker i certifikat eyebrow artist za japansku metodu iscrtavanja obrva.

Nudimo vam vrhunsku uslugu, intenzivne tretmane za lice i tijelo, aparate za lice i tijelo, profesionalnu švicarsku kozmetiku SELVERT za lice  i tijelo, ALGOLOGIE francuski stručnjak za prirodne morske proizvode i vodeći američki brandu za njegu ruku CND.

Ako se odlučite na tretmane lica nudimo vam klasične tretmane čišćenja lica, anti aging tretmane, tretmane matičnim stanicama, C vitaminom, bio organics, hidratacija, aparativni lif tretman lica, vrata i dekoltea i konstantno novitete koji se nalaze na kozmetičkim tržištu.

Iz tretmana za njegu tijela izdvajamo sportsko-medicinsku masažu, masažu pindama, bambus masažu, depilacije voskom i najtraženiju egipatsku depilaciju, kavitaciju, anticelulitne masaže, body former, G5 vibroterapiju, sve za uklanjanje celulita i oblikovanje tijela.

Vaše ruke uljepšati ćemo trajnim lakom SHELLAC kroz koji nokat diše i nesmetano raste ili ćemo vam ponuditi VINILUX lak za nokte čija je trajnost 7 dana. Nudimo vam paletu od preko 50 nijansi SHELLAC i VINILUX boja.

Ako imate problema s stopalima i tu smo majstori, trebate li estetsku ili medicinsku pedikuru obratite nam se s punim povjerenjem. Vaša stopala njegujemo s vrhunskom GEWOHL kozmetikom isključivo za njegu stopala. A na kraju vaše nokte ukrašavamo trajnom francuskom manikurom, trajnim lakom u boji SHELLAC ili VINILUX lakom.

I na kraju očekujemo vas u Refresh studiju ljepote da zajedno izaberemo savršeni tretman za vas.
Pratite nas na našoj web stranici www.refresh.com.hr i saznajte kakve vam pogodnosti pripremamo svaki mjesec.