Pod trajnim makeup-om (poznato još i kao “permanent makeup” ili “trajna šminka”) podrazumijevamo specijalno kozmetičko tetoviranje. Današnja najnovija generacija trajne šminke, koja koristi moderne i razvijene tehnike, postigla je REALAN I PRIRODAN REZULTAT.

Pročitajte više o permanent makeup-u usana…

Pročitajte više o permanent makeup-u očiju…

PERMANENT MAKEUP EYELINER

Permanent makeup eyeliner (engl. “Trajna šminka očiju”)

Snažna i izražajna moć očiju opće je poznata i djeluje kao najintenzivniji oblik govora ljudskog tijela.
Najnovijim tehnikama iscrtavanja eyelinera možemo, sa savršeno tankom linijom u korijenu trepavice tzv. BABY EYELINER, dobiti prirodan efekt gustih trepavica.
Samim iscrtavanjem tanke linije, koja se prema vanjskom dijelu oka podiže, dobijamo optički otvorenije oko. Linija donjeg kapka mora fino podcrtati trepavice kako bi dobili savršen okvir.
Boje koje se koriste u tretmanu iscrtavanja su mineralne, sama ONIX BLACK boja je čista mineralna boja. Sve što se koristi u samom tretmanu je jednokratno i sterilno.
TRETMAN JE BEZBOLAN.

Permanent makeup eyeliner - Postupak izrade trajne olovke za oči (tuš linije)

Permanent makeup eyeliner – postupak izrade trajne šminke

Pročitajte o Permanent makeup-u usana (Permanent makeup lips = trajna šminka usana)permanent makeup by filda ivanec - pročitajte članak o trajnoj šminci na google plus

PERMANENT MAKEUP LIPS

(eng. “Permanent makeup lips” = “Trajna šminka usana”)

U današnje vrijeme težimo savršenom, prirodnom izgledu. Želja svake žene je izgledati savršeno, a potrošiti što manje vremena na uređivanje.
Permanentni makeup vam pruža mogućnost probuditi se savršen.
Samo malo boje na usnama, totalno mjenja vaš izgled.
Odgovarajuća boja koja se bira prema toplim i hladnim tonovima, upotpunjuje svaki izgled i poklanja savršen sjaj, sklad i snagu.
Samim tretmanom uspijevamo od tankih usnica napraviti punije, podignuti spuštene uglove, zagladiti konture koje s godinama gube svježinu i jednostavno napraviti SAVRŠEN OBLIK.

permanent makeup lips trajna-sminka-usana-filda-ivanec-postupak-izrade-720p

Permanent makeup lips – postupak izrade trajne šminke usana

permanent makeup lips  trajna-sminka-usana-filda-ivanec-gotove-usne-s-trajnom-sminkom-720p

Permanent makeup usana

Pročitajte o Permanent makeup eyeliner-u (Permanent makeup eyeliner = trajna šminka očiju)permanent makeup by filda ivanec - pročitajte članak o trajnoj šminci na google plus