Edukacija – japanska metoda iscrtavanja obrva

EDUKACIJE U SURADNJI S UČILIŠTEM INFINITAS – UPIS U E-RADNU KNJIŽICU

EDUKACIJA MICROBLADINGA ILI JAPANSKE METODE ISCRTAVANJA OBRVA obuhvaća sve što trebate znati o savršenim obrvama, prirodnog simetričnog izgleda.

Svako lice zahtjeva drugačiji oblik obrva, takav izgled možemo dobiti isključivo preciznim mjerenjem simetrije. Procijeniti nečiji personaliti također igra veliku ulogu u određivanju krajnjeg oblika.

Najkvalitetniji pigmenti PHIBROWS koje koristimo ( ujedno su i  preporuka  za vaš daljnji rad), osigurat će vam dobre povratne informacije i bezbrižan rad.

EDUKACIJA JAPANSKE METODE ISCRTAVANJA OBRVA OBUHVAĆA:

 

  • pristup klijentu i priprema za rad
  • teoretski dio vezan za materijal i pribor potreban za rad, tretmani koji utječu na samo iscrtavanje i posttretmanski tok i njega
  • izračunavanje simetrije digitalno i ručno
  • formiranje oblika prema sistemu zlatnog reza, vježbanje na probnom materijalu
  • vježbanje iscrtavanja
  • pokazivanje tehnike na modelu i rad na modelu

Trajanje : 1 dan

Sama edukacija vam osigurava prenošenje stečenog znanja kroz stvarnu praksu, učenje kroz vježbu i materijal. Nakon edukacije svi polaznici imaju mogućnost kupnje potrebnog materijala za japansko iscrtavanje.

Edukacija se najviše bazira na praktičnom dijelu, koji je neophodan za stjecanje samopouzdanja i sigurnosti za samostalan rad.

Svakom polazniku smo posvećeni individualno i pripremamo ga za individualni rad, koliko je god potrebno nakon same edukacije.

Polaznici koji smatraju da im sama edukacija nije bila dovoljna, mogu besplatno sudjelovati još jednoj edukaciji.

Edukator Filda Ivanec je certificirani Eyebrow Artist, završen majstor kozmetičar, majstor pediker sa svim licencama Hrvatske obrtničke komore.

CIJENA edukacije: 4500,00kn

Svakom polazniku se nakon edukacije uručuje certifikat Učilišta Infinitas / Institut Life koji se upisuje u E-RADNU KNJIŽICU i kao takav je priznatu u cijeloj EU.


TERMINI:

NOVO!!!!

INDIVIDUALNI TRENING 1:1 PO DOGOVORU

Rezervacije na:

– M 091 22 66 228

– mail. [email protected]